Irina Radanović - Psihološko savetovalište „Mozaik“
554
page-template-default,page,page-id-554,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-27.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Irina Radanović

IRINA RADANOVIĆ

diplomirana psihološkinja i REBT psihoterapeutkinja

064 16 97 624

irina.radanovic@yahoo.com

 Irina Radanović je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu i završila je četvorogodišnju edukaciju iz Racionalno emotivno bihejvioralne terapije (REBT pridruženi trening centar Instituta Albert Elis u Beogradu). Poseduje Nacionalni sertifikat za psihoterapiju.

Dodatno se edukovala do nivoa psihološke savetnice iz Sistemske porodične psihoterapije,  završila je bazični trening iz Terapije prihvatanjem i posvećenošću (ACT) i  bazični edukativni kurs iz Egzistencijalne analize i logoterapije. Ujedno je i Shema terapeutkinja pod supervizijom.

Završila je edukaciju iz Analize individualnih potencijala u organizaciji Instituta za kognitivni menadžment (Milenko Vlajkov).

Poslednjih petnaest godina se aktivno bavi psihološkim savetovanjem i psihoterapijom u privatnoj praksi.

Od 2009. godine je radila kao psihološkinja i psihoterapeutkinja u domu zdravlja „Dr Ristić- Medigroup“, a pre toga je nekoliko godina bila zaposlena kao saradnica u ljudskim resursima i kao nastavnica psihologije u gimnaziji.

Članica je Saveza društava psihoterapeuta Srbije, Udruženja za kognitivne i bihejvioralne terapije i Udruženja za Shema terapiju.

 

Oblasti rada                                                                                                       

Psihološko savetovanje i psihoterapija (anksiozna stanja i poremećaji- generalizovana anksioznost, socijalna anksioznost, napadi panike, opsesivno-kompulzivni poremećaj, psihosomatske tegobe, seksualne disfunkcije, fobije, poremećaji raspoloženja, depresivne reakcije i stanja, problemi sa odlaganjem- prokrastinacija, problemi sa učenjem, adolescentne krize, poremećaji ponašanja, problemi u zoni socijalnih odnosa, problemi u zoni partnerskih, bračnih i porodičnih odnosa, antistres program, trening upravljanja sobom (Self- menadžment), menadžment besa, trening rešavanja problema, asertivni trening); analiza indivudualnih potencijala.

 

Ocenite članak
[Total: 21 Average: 4.1]