Matine sa psihoterapeutom - Psihološko savetovalište „Mozaik“
1182
page-template-default,page,page-id-1182,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Matine sa psihoterapeutom

Matine sa psihoterapeutom

 

Matine sa psihoterapeutom je nastao iz želje da otvorimo naše savetovalište za sve one koji žele da dođu da upoznaju kako nas i savetovalište Mozaik, tako i svet psihoterapije.

Prvi Matine je oranizovan na Međunarodni dan mentalnog zdravlja 10.10.2017. i od tada imamo redovne mesečne susrete nedeljom, od 11-13h. To je uvek poslednja nedelja u mesecu.

Prvih par Matinea, bila je prilika da se sretnemo i pričamo o psihoterapiji, a kasnije smo počeli da organizujemo tematske Matinee na teme kao što su: Anksioznost, Odlaganje, Trauma i stres, Porodica, Puna svesnost (Mindfulness), Prejedanje, Kako raditi na sebi, Kako reći ne, Kako razumeti svog adolescenta i sl. Spisak sa dosadašnjim temama možete pogledati ovde.

Inicijalno smo o ovim temama razgovarali sa 10-15 učesnika uživo, u našem savetovalištu uz čaj i kafu. Kada je izbila pandemija prebacili smo susrete na ZOOM platformu i odlučili da tamo i ostanemo jer je to što je Matine online omogućilo da nam se priključuje veći broj ljudi (najčešće od 30 pa i do 100) iz raznih delova naše zemlje, regiona pa i sveta.

Ukoliko želite da nam se pridružite na nekom od narednih Matinea dovoljno je da pred poslednju nedelju u mesecu na našoj Facebook stranici pronađete najavu događaja ( u „Events“) i te nedelje u 11h kliknete na link koji je dat u opisu događaja.

 

Radujemo se susretu i razgovoru sa vama!

 

Dođite, ništa vas ne košta jer je besplatno!

Ocenite članak
[Total: 2 Average: 5]