Treninzi i seminari - Psihološko savetovalište „Mozaik“
56
page-template-default,page,page-id-56,page-parent,page-child,parent-pageid-20,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Treninzi i seminari

Seminari i treninzi

 

Pored svakodnevne prakse, Psihološko savetovalište „Mozaik“ organizuje seminare i treninge kako za zainteresovane pojedince tako i za različite firme.

Naši seminari uvek se i tematski i organizaciono prilagođavaju potrebama naručioca, pa način rada može varirati od konsultacija do interaktivnih predavanja, iskustvenog učenje kroz vežbe, rešavanje konkretnih problema iz prakse, diskusija i sl.

Pored prilagodljivosti Vašim potrebama i mogućnostima, naš rad odlikuje i poverljivost, profesionalnost, kao i višegodišnje iskustvo u radu u biznis, obrazovnom i nevladinom sektoru.

 

Pogledajte teme koje imamo u ponudi. Ukoliko Vas interesuje neka druga tema, javite nam se da zajedno procenimo da li možemo da Vam ponudimo trening / seminar u vezi sa njom. Ukoliko ne možemo, mi ćemo Vas uputiti na organizacije koje bi Vam mogle pomoći.

 

Radujemo se da vas upoznamo!

 

Dosadašnji treninzi, radinice i tribine

Ocenite članak
[Total: 5 Average: 4.2]